Cultureel centrum Triangel - Venhuizen

Concert

Dubbelconcert Driebankoor, Jan Lenselink en André van Vliet

Datum: 24 juni 2017
Tijd: 20.00 uur (kerk open vanaf 19.30 uur)
Locatie: PKN kerk - Cultureel centrum Triangel
Toegang: € 12,50 incl. drankje in de pauze.
Reserveren www.driebankoor.nl

Op zaterdag 24 juni a.s. wordt er door het Driebankoor uit Venhuizen samen met pianist Jan Lenselink en organist André van Vliet een dubbel-concert gegeven in de Hervormde kerk te Venhuizen. Het concert staat onder leiding van dirigent Jan Verhoef. Jan Lenselink en André van Vliet zullen niet alleen het koor begeleiden, maar presenteren tevens de arrangementen van hun allernieuwste CD ‘New Collection’. Beide heren zijn befaamd om hun improvisaties, maar zeker zo bekend door hun koorbegeleidingen op tv. Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur.

Het Driebankoor is verheugd wederom met deze twee muzikale virtuozen te mogen samenwerken. Bij dit veelzijdige concert zingt het Driebankoor over de lente, over storm en heeft fantasieën over het aloude thema van de liefde. Prachtige werken van Haydn, Bach, Bortnjanski, Gounoud maar ook Ennio Morricone zullen uw oor strelen.

Jan Lenselink en André van Vliet brengen naast klassiek in een ’nieuw jasje’ ook geestelijke muziek en lichte muziek uit film en musical. Kenmerkend is de schwung die Jan Lenselink aan de arrangementen meegeeft gebaseerd op de kleurrijke orgelbegeleiding van André van Vliet. We komen op de nieuwe CD dan ook werken tegen van o.a. Bach en Mozart, Liederen uit vroeger tijden en hedendaagse Gospels en Opwekking, een Collection van The Sound of Music en van de componist Bernstein. Kortom, alle ingrediënten voor een unieke belevenis, die u niet wilt missen!

De entree voor dit bijzondere concert bedraagt € 12,50 inclusief pauzedrankje. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de koorleden en voorafgaande aan het concert in de NH kerk aan de Kerkweg 113 in Venhuizen. Wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u reserveren via de website www.driebankoor.nl. Ook kunt u bellen met 0228-561798.
Dit concert wordt georganiseerd m.m.v. Cultureel Centrum De Triangel.

Driebankoor, Jan Lenselink, André van Vliet

 Plaats bespreken voor de concerten: info@triangel-venhuizen.nl
of telefonisch na 18.00 uur: 0228 542129 – b.g.g. 0228 542117
(tenzij anders aangegeven)

Het programma van Cultureel centrum Triangel