Expositie


 

Kunstexpositie bij Triangel in Venhuizen

Datum: 10-11 en 17-18 september 2022
Openingstijden: 13.00 - 17.00 uur
Locatie: PKN kerk - Cultureel centrum Triangel
Toegang: Gratis

Opening 10 september 14:00 uur door Noortje Peerdeman.
Cultureel Centrum De Triangel/N.H.Kerk, Kerkweg 113, 1606 AP Venhuizen

Boeiende Schilderkunst van eigen Westfriese bodem op 10, 11 en 17 , 18 september  bij Cultureel Centrum De Triangel in Venhuizen.

Het amateurkunstenaars collectief PerspeKtief exposeert dit najaar in de NH kerk in Venhuizen. PerspeKtief  bestaat uit 5 leden, die in verschillende stijlen en met diverse technieken werken. In de wintermaanden komen zij 1 x per week bij elkaar. Dat zijn niet alleen gezellige, waardevolle avonden, maar zij bespreken elkaars werk en geven gevraagde of ongevraagde adviezen. Uiteraard wordt er tijdens deze avonden ook gewerkt. Dat kan variëren van schetsen, werken aan collages  of een schilderij afmaken. In de zomermaanden trekken zij naar buiten waar  op verschillende locaties schetsen gemaakt worden. Het is goed om een grote voorraad schetsen te hebben die dan uitgewerkt kunnen worden tot een schilderij, een pastel of een ander spannend kunstwerk.

De groep bestaat uit: Gerda Entius; olieverf, etsen en lino afdrukken. Ria Geurtsen: collages druktechnieken en acryl. Theo Malij; olieverf en gemengde technieken. Hans Spigt; olieverf en druktechnieken, Irene Meurs; lino afdrukken, pastel en olieverf.

Expositie Triangel

 

 

Het programma van Cultureel centrum Triangel

 

Wordt donateur!